Navigation Menu+

Ouders

 

Download de folder voor ouders en kinderen

 

“Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen.”

Wie

M4care richt zich op kinderen van 0 tot 13 jaar bij wie de ontwikkeling niet verloopt zoals je als ouder graag hoopt. Vaak is er ook sprake van gedragsproblemen of problemen tussen verschillende gezinsleden. Wij richten ons dus niet alleen op uw kind zelf maar waar nodig ook op de rest van het gezin of het netwerk van uw kind.

Wanneer

Wanneer u als ouder zorgen heeft over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind is het fijn om bij een professional terecht te kunnen die samen met u kijkt naar mogelijkheden en oplossingen. Vaak beschikt u als ouders over meer kwaliteiten en vaardigheden dan u zelf beseft.

Wat

Wij werken naar oplossingen toe en richten ons daarbij op de krachten binnen jullie gezin en dat wat er al goed gaat. Daarnaast helpen wij ook vooral u als ouder te zoeken naar een manier die werkt voor u en uw situatie.

Hoe

Na een eerste intakegesprek bekijken we met elkaar waar de hulpvraag ligt en welke krachten ingezet kunnen worden om de moeilijkheden te overwinnen; een eenmalig gesprek, praktische ondersteuning, begeleiding of een training. Indien gewenst doen wij onderzoek; intelligentie-onderzoek of uitgebreider diagnostisch onderzoek.

Waar

Wij zijn er van overtuigd dat het noodzakelijk is dat ook de omgeving van een kind anders gaat handelen wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling of het gedrag. M4care richt zich dus niet enkel op uw kind maar ook op uw gezin, familie en vrienden, indien gewenst de school en waar nodig de sportclub of vereniging.

 

Contact

Aanmelden