Navigation Menu+

Reacties

 

Reacties van ouders

 

“Ik omschrijf M4care als geruststellend. Het contact met de medewerkers van M4care was zeer prettig. Ze gaven een snelle reactie op vragen en/of e-mails. Sinds M4care is mijn dochter in haar doen en laten rustiger geworden. Daarnaast gaat het slapen ook steeds beter. Mijn dochter heeft de gebeurtenissen een plek kunnen geven aan de hand van een tijdlijn.”

Vader van A. (10 jaar)

 

“Waar we bij andere zorgaanbieders 6 maanden moesten wachten, was het bij M4care heel snel en goed geregeld. Het contact met de medewerkers van M4care hebben we als heel prettig ervaren, we zijn heel goed ontvangen! Na het diagnostisch onderzoek lazen we ons kind terug op papier en hoorden we hem terug in het gesprek.”

Ouders van S. (4 jaar)

 

“Het contact met M4care was geweldig. Bij het eerste telefoongesprek voelden wij al begrip. Dat gevoel is niet meer weggegaan. Mijn man en ik zijn ons bewust geworden dat onze zoon, onze zoon mag zijn en niet in een ‘hokje’ hoeft te passen. Zelf heb ik ook stappen gemaakt en veel geleerd.”

Moeder van R. (8 jaar)

 

“De ondersteuning van M4care gaf inzichten en houvast in eigen handelen en daarbij een steuntje in de rug. M4care heeft voor minder stress gezorgd en ons kind zit beter in zijn vel.”

Moeder van L. (16 jaar)

 

“Ik kan veel beter met de onrustige situaties van mijn dochter omgaan, hierdoor voel ik mij zelfverzekerder.”

Moeder van M. (12 jaar)

 

“De dwanghandelingen van mijn dochter zijn weg en we weten nu beter hoe we er mee om moeten gaan, mocht het eventueel terugkomen.”

Moeder van L. (8 jaar)

 

“M4care is open en transparant. Ze denken goed mee, zijn makkelijk te bereiken en reageren snel op mail. Door M4care weten we wat er met onze zoon aan de hand is en zijn we geholpen om dit in onze thuissituatie een plekje te geven.”

Ouders van K. (12 jaar)

 

“Het contact met M4care heb ik als begripvol ervaren. M4care was altijd bereikbaar en dacht mee. De eigenwaarde en de intrinsieke motivatie van mijn kind zijn hersteld. Ik heb inzicht gekregen in de resultaten van mijn kind op school en wat hier voor nodig is.”

Moeder van N. (11 jaar)

 

“De manier waarop M4care ons heeft laten zien hoe en wat we kunnen doen samen voor onze zoon was erg prettig. Op een subtiele, begripvolle manier maken jullie duidelijk waar we staan en hoe we iets aan kunnen pakken. Wat een kwaliteit! Onze zoon stond te springen om te komen en ook voor mij als moeder was bet heel prettig. Ik ben veel zelfverzekerder geworden, want ik had voor M4care het gevoel dat ik het niet goed deed. Onze zoon zit weer lekker in zijn vel, durft te zeggen wat hij wil en praat nu over alles wat hem dwars zit. Hij bijt veel meer van zich af en denkt na hoe hij problemen kan oplossen, heel knap. Jullie hebben ons gegeven wat we nodig hadden op een hele prettige manier.”

Moeder van D. (9 jaar)

 

“Wij hebben het contact met M4care als prettig en positief ervaren. De insteek van M4care dat onderzoek een hulpmiddel is en niet per se als sticker moet dienen is erg fijn. De aansluiting die jullie tussen thuis en school maken, om zo het volledige plaatje te krijgen, is erg goed. We hebben meer inzicht gekregen in ons kind en welke ondersteuning er nodig is.”

Ouders van D. (11 jaar) en K. (8 jaar)

 

“Het contact met M4care was erg vriendelijk. We voelden ons mens en geen nummer. M4care had een open houding en was realistisch.”

Ouders van D. (6 jaar)

 

“Het belangrijkste resultaat is voor mij als moeder dat ik mijn zelfvertrouwen als opvoeder weer terug heb. Onze dochter zelf heeft minder vaak en minder heftige woede uitbarstingen. Voor ons gezin is het resultaat dat de thuissituatie veel rustiger is en dat iedereen weer kan genieten van elkaars gezelschap. Door de tips en handelingsadviezen tijdens de gesprekken is ons gezin uit zijn neerwaartse spiraal gekomen.”

Ouders van B. (7 jaar)

 

“Door de gesprekken bij M4care snap ik nu veel beter wat er met mijn zoon aan de hand is. Hij heeft geen boze buien meer en hij heeft nu respect voor mij als moeder. We doen nu weer allerlei leuke dingen samen. Ook op school gaat het veel beter nu ik weet hoe ik hem kan helpen met zijn huiswerk. Het gaat nu goed met ons en we kunnen samen verder.”

Moeder van O. (11 jaar)

 

“We zijn blij dat we het onderzoek door jou hebben laten afnemen onze hulpvraag is volkomen goed beantwoord. Zowel de sterke als de zwakkere kanten van onze dochter zij nu goed duidelijk, iets waar we in de toekomst wat aan zullen hebben zowel thuis als op school.”

Ouders van G. (10 jaar)

 

“Door de huiselijke sfeer voelde onze dochter en wij als ouders ons snel op ons gemak. Dat maakt het praten makkelijker. Samen met ons is gezocht naar de passende oplossingen voor ons gezin. En die werken! Onze dochter is veel minder vaak boos, het is thuis een stuk gezelliger en vrolijker, het gaat beter met haar op school en wij weten als ouders nu wat we kunnen doen als het weer even minder goed zou gaan. Wij zijn zeer tevreden over de professionele hulp van M4care.”

Ouders van I. (6 jaar)

 

“De kracht van M4care…. Om samen op weg te gaan en naast jou als ouder te komen staan om zo het beste uit jezelf en je kind te halen. Ik denk met een heel goed gevoel terug aan alle gesprekken onder het genot van een bakje koffie waarin we samen om tafel zaten, hoe kunnen we dingen anders doen waardoor het beter gaat.” 

Ouders van R. (9 jaar)

 

“Onze dochter voelt zich helemaal op haar gemak bij M4Care. Dat vinden wij de basis voor een behandel relatie. En wij zien een dochter die nu lekker in haar vel zit. Super!”

Ouders van M. (10 jaar)

 

“We konden snel terecht om ons verhaal te doen en twee weken later hadden de onderzoeken plaatsgevonden. In tegenstelling tot 2 andere hulpverleningsinstanties werd hier geluisterd, doorgevraagd en niets ‘ingevuld’ of gesuggereerd. Het is nu duidelijk wat er met onze zoon aan de hand is en wij hebben als ouders meer houvast voor de gesprekken op school.”

Ouders van L. (8 jaar)

 

“Wij hebben als ouders ervaren dat tijdens de behandeling van onze kinderen bij M4care er sprake was van een echte samenwerking op basis van gelijkwaardigheid. Er was nooit een oordeel over ons handelen als opvoeders , wel er werd samen bekeken wat thuis helpend was en wat niet. M4care is een kleine praktijk waar je merkt dat je als gezin geen nummer bent, ze werken met passie en zijn betrokken.

De manier van werken is heel praktisch, je krijgt als ouders veel tips en ideeën aangedragen maar je beslist zelf of het ook zinvol en haalbaar is in jouw gezin. Na elk gesprek hadden we altijd hoop en handvatten. Ons koffertje is gevuld met heel veel kennis over autisme en we hebben nu allerlei hulpmiddelen tot onze beschikking die we in kunnen zetten wanneer wij als ouders denken dat dit nodig is. Niet alleen voor  nu maar ook voor de toekomst. 

Het gaat nu goed met onze kinderen, ze zijn op alle gebieden vooruit gegaan, we hebben weer plezier met elkaar en we genieten van ze.”

Ouders van B. & N. (beiden 5 jaar)

 

“Prettige ontvangst, goed bereikbaar wanneer directe steun nodig was. Stellen de kinderen op hun gemak waardoor er een eerlijk beeld ontstaat. Ga vooral zo door! Jullie onderscheiden jezelf door persoonlijke, begripvolle aandacht te geven.”

Moeder van J. (11 jaar)

 

“Wij hebben onze dochter door de uitstekende zorg zien veranderen van een angstig meisje met een flinke hoeveelheid dwanghandelingen naar een opgeluchte, zelfbewuste meid die niet alleen weet hoe om te gaan met de gevolgen van haar angst maar zelfs haar angsten in het vervolg onder ogen durft te komen. Onze kanjer slaapt weer goed, is vrolijk als vanouds en zit duidelijk lekker in haar vel. Alle complimenten voor het team van M4Care! Vanaf het eerste moment van contact wisten we dat we aan het juiste adres hadden aangeklopt!”

Ouders van E. (11 jaar)

 

“M4Care helpt! Al tijdens het eerste telefoongesprek om mij aan te melden voor hulp kreeg ik dat ‘thuiskomen‘ gevoel. Ze hebben bij M4Care aan een half woord genoeg om je probleem te begrijpen en te weten wat je bedoelt. Ik zocht hulp omdat mijn dochter met de diagnose ASS helemaal vastloopt op school en met haar wij als gezin. Met een aantal gesprekken weten ze bij M4Care je weer op het goede pad te zetten en ze denken echt met je mee in je zoektocht naar oplossingen.”

Moeder van L. (7 jaar)

 

“Mijn zoon en ik hebben het maken van het ik-boek erg leuk gevonden! Blaadjes kopiëren en uitknippen, naspelen van de oefeningen erg leuk om te zien. Hij is er op verschillende manieren nog mee bezig geweest later. Zijn ik boek heeft ook een paar nachtjes naast hem geslapen :)”

Moeder van B. (7 jaar)

 

“Wij hebben het maken van het ik-boek als heel prettig ervaren.  Mijn dochter heeft haar boek zelfs de dag erna mee naar school omdat zij het graag aan haar lerares wilde laten zien. Vooral de leuke items rond de bladen heen, vond ik geweldig. Dus kijken in de spiegel hoe zie ik er nu uit, hoe verschil ik van mijn moeder, de bladen voor het speelgoed, geweldig. Het hield de middag ook interessant denk ik voor de kinderen, die toch allemaal moeite hebben om stil te zitten.  Het boek is toch een werk in uitvoering, dus wij verheugen ons ook op een volgende middag.”

Moeder van S. (10 jaar)